Bahrein is békét köt Izraellel

2020. szeptember 15-én Bahrein is csatlakozott az Izraellel kötött békeszerződéshez. Az Egyesült Arab Emírségek korábban átfogó békeszerződést írtak alá. Ez egyike annak a sok jeleknek, hogy Jézus eljövetele az ajtó előtt áll!

A békeszerződést Abraham Accords Declaration-nek hívják, és „a vallások közötti és kultúrák közötti párbeszéd előmozdítására szolgál a békekultúra előmozdítása érdekében a három abraham vallás és az egész emberiség között”. Az Ábrahám megállapodás a közel-keleti és az egész világi béke, biztonság és jólét vízióját tartalmazza. Az ünnepség a washingtoni Fehér Házban került sor.

Dániel próféta ilyen békeszövetségről beszél:

„És hatalom által szövetséget köt sokakkal egy hétre. A hét közepén pedig véget vet a véres- és az ételaldozatoknak, és a pusztító utálatossága a szentélyben fog állni, amíg a végleges pusztulás, amely el van döntve, rászakad a pusztítóra.”

Az elkövetkező hetekben további arab nemzetek fognak csatlakozni. Tehát nincs messze a szerződés, amely lehetővé teszi a zsidók számára, hogy áldozatokat ajánljanak a Templom-hegyen. Akkor már csak három és fél év van hátra Isten haragjának nagy napjáig. Az első gyümölcsök elragadtatása röviden előtte lesz. Készüljünk fel!

Megfelelő videó a témáról:

WordPress Cookie Hinweis von Real Cookie Banner