Az idők jelei – idővonal

Közel van az idő

2022
September 15

ÖT VÖRÖS TEHÉN ÉRKEZIK IZRAELBE

ÖT VÖRÖS TEHÉN ÉRKEZIK IZRAELBE
Pontosan Trump elnök Ábrahám-megállapodásának második évfordulóján, 2020.09.15-én öt vörös tehén szállt le az izraeli Ben Gurion repülőtéren. Az Egyesült Államokban, Texasban néhány farmer szándékosan tenyésztette ezeket a teheneket, hogy a jeruzsálemi Templom-hegy megtisztítására használhassa őket (vö. 2Móz 19). Az öt tehénnek nem szúrták ki a fülüket születésükkor – ahogyan azt valójában előírják; ezért makulátlanok. Itt az üzenet videóval.
Februar 24

UKRAJNAI KONFLIKTUS

UKRAJNAI KONFLIKTUS

Az ukrajnai konfliktus világosan mutatja, hogy a törvénytelenség napjainkban teljes mértékben kiteljesedik. Jézus is beszél háborúkról és háborúkról szóló híresztelésekről a visszatérésével kapcsolatban (Máté 24:6). Ezért Isten népének most egészséges megkülönböztető képességre van szüksége, hogy felismerje, mi az igazság és mi a hazugság.

2020
Dezember 10

MAROKKÓ CSATLAKOZIK

MAROKKÓ CSATLAKOZIK

Izrael és Marokkó megállapodtak a kapcsolatok normalizálásában, ahogyan Donald Trump amerikai elnök 2020. december 10-én bejelentette. Marokkó lesz az Egyesült Arab Emírségek, Bahrein és Szudán után a negyedik arab ország, amely alig négy hónap alatt normalizálja kapcsolatait Izraellel.

November 3

MASSÍV VÁLASZTÁSI CSALÁS AZ USA-BAN

MASSÍV VÁLASZTÁSI CSALÁS AZ USA-BAN

A 2020-as amerikai elnökválasztás éjszakáján országszerte minden szinten masszív választási csalások történtek: Több száz eskü alatt tett nyilatkozat és tanúvallomás a választási tisztviselők részéről, statisztikai lehetetlenségek, meghekkelt szavazógépek, több millió érvénytelen szavazólap stb. A Dániel 2-ben leírt demokrácia vége az egész világ számára nyilvánvalóvá vált. Az „agyaggal kevert vas“ kora hamarosan véget ér.

Oktober 23

SZUDÁN NORMALIZÁLJA AZ IZRAELLEL FENNÁLLÓ KAPCSOLATOKAT

SZUDÁN NORMALIZÁLJA AZ IZRAELLEL FENNÁLLÓ KAPCSOLATOKAT

Miután az Emírségek és Bahrein Trump közvetítésével normalizálták kapcsolataikat Izraellel, Szudán most úgy döntött, hogy normalizál Izraellel. Ez egy másik nemzet a „sokak“ közül, akik békét kötnek Izraellel: a Dániel 9:27 újabb beteljesülése.

September 15

ÁBRAHÁM EGYEZMÉNY IZRAEL, AZ EMÍRSÉGEK ÉS BAHREIN KÖZÖTT

ÁBRAHÁM EGYEZMÉNY IZRAEL, AZ EMÍRSÉGEK ÉS BAHREIN KÖZÖTT

Izrael, az Egyesült Arab Emírségek és Bahrein Trump-on keresztül aláírták az Ábrahám Egyezmény Nyilatkozatát „… a vallások és kultúrák közötti párbeszéd előmozdításával, hogy előmozdítsák a béke kultúráját a három Ábrahám vallás és az egész emberiség között.“ Az Ábrahámi Megállapodás magában foglalja a közel-keleti és az egész világbeli béke, biztonság és jólét vízióját.

August 13

BÉKESZERZŐDÉS IZRAEL ÉS AZ EMÍRSÉGEK KÖZÖTT

BÉKESZERZŐDÉS IZRAEL ÉS AZ EMÍRSÉGEK KÖZÖTT

Izrael és az Egyesült Arab Emírségek Trump közvetítésével békeszerződést írtak alá, amely lezárja az Izrael és az Emírségek közötti politikai kapcsolat teljes normalizálását.

Januar 28

AZ AMERIKAI BÉKETERV KÖZZÉTÉTELE (2. RÉSZ)

AZ AMERIKAI BÉKETERV KÖZZÉTÉTELE (2. RÉSZ)

Az izraeli és palesztinok közötti békére vonatkozó teljes terv (különösen a politikai rész) bemutatása és közzététele.

Januar 9

COVID-19 VILÁGJÁRVÁNY

COVID-19 VILÁGJÁRVÁNY

Az Egészségügyi Világszervezet először nyilatkozik az úgynevezett Corona-vírusról, amely világszerte terjedni kezd. Az ezt követő, a vírus állítólagos megfékezésére irányuló világméretű intézkedések előkészítik a globalizmus útját, és előkészítik a Dániel 2. fejezetében említett tíz lábujj korszakát és a Jelenések 13. fejezetében említett fenevad (Antikrisztus) uralmát.

2019
Juni 26

AZ AMERIKAI BÉKETERV KÖZZÉTÉTELE (1. RÉSZ)

AZ AMERIKAI BÉKETERV KÖZZÉTÉTELE (1. RÉSZ)

A közel-keleti béké műhelytalálkozó során Bahreinben az Egyesült Államok bemutatták a béketervéjüknek gazdasági részét Izrael, a palesztinok és az egész régió számára. Ez a terv elengedhetetlen a Dániel 9:27 teljesítéséhez: „És hatalommal szövetséget köt sokakkal egy hétre…“

April 19

A PÉSZAH VISSZAÁLLÍTÁSA

A PÉSZAH VISSZAÁLLÍTÁSA

Az ortodox zsidók 2015 óta ünneplik a pészahot (zsidó húsvét) – ez a főpróba arra az időre, amikor a Templom-hegyet ezért megnyitják. 2015 és 2019 között a zsidók egyre közelebb mozogtak a Templom-hegyhez az ünneplésen, amíg végül megérkeztek a hegy lábánál.

2018
September 4

VÖRÖS TEHÉN SZÜLETÉSE

VÖRÖS TEHÉN SZÜLETÉSE

Majdnem 2000 év elteltével Izraelben születik az első képesített vörös tehén, amellyel a zsidó tisztító szertartások elvégezhetők (vö. 4.Mózes 19).

Mai 14

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK NAGYKÖVETSÉGÉNEK ÁTTELEPÍTÉSE JERUZSÁLEMBE

AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK NAGYKÖVETSÉGÉNEK ÁTTELEPÍTÉSE JERUZSÁLEMBE

Pontosan 70 évvel Izrael megalapítása után az Egyesült Államok az amerikai nagykövetséget Tel-Avivból Jeruzsálembe költözteti. Ennek a költöztetésnek tiszteletére a zsidók verék a második templomérmét.

2017
Dezember 6

JERUZSÁLEM ELISMERÉSE MINT ÖRÖK FŐVÁROS

JERUZSÁLEM ELISMERÉSE MINT ÖRÖK FŐVÁROS

Ötven évvel Kelet-Jeruzsálem meghódítása után az amerikai elnök Trump elismeri Jeruzsálemet Izrael örök fővárosaként. Az elismerés tiszteletére a zsidók verítik az első templomi érmét. A prófécia teljesítése: „Hatalmad pálcáját kinyújtja az ÚR Sionról…“ (Zsoltár 110:2)

September 23

A JELENÉSEK 12 JELKÉP FELTŰNÉSE AZ ÉGEN

A JELENÉSEK 12 JELKÉP FELTŰNÉSE AZ ÉGEN

A nap, hold és csillagok rendkívül ritka csillagképe kitölti az égben a 12. Jelenések könyve által leírt nagy jelet. Ez a jel elsősorban a győztesek elragadtatására vonatkozik. A prófécia teljesítése: „Majd egy nagy jelkép lett láthatóvá az égen, egy asszony, ki a napba öltözött, kinek lába alatt a hold volt, és fején tizenkét csillagból koszorú.“ (Jelenések 12:1)

2016
August 4

PAPI ISKOLA MEGNYITÁSA JERUZSÁLEMBEN

PAPI ISKOLA MEGNYITÁSA JERUZSÁLEMBEN

A jeruzsálemi Templom Intézet megnyitja az első iskolát azoknak a papoknak, akik a papi szolgálatot a jövőbeli harmadik templomban végzik. A papok Aaron, a Lévi törzs leszármazottjai, akiket a világ minden tájáról hívnak össze.

2015
September 28

VÉRHOLD TETRÁD

VÉRHOLD TETRÁD

Négy vérhold (teljes holdfogyatkozás, mely miatt a hold vörösvé válik) két éven belül pontosan a pészah (zsidó húsvét) ünnepére és a lombsátrak ünnepére esik: 2014. április 15-én (pészah ünnepe), 2014. október 8-án (lombsátrak ünnepe), 2015. április 4-én (pészah ünnepe), 2015. szeptember 28-án. (lombsátrak ünnepe). Az elmúlt 500 évben csak három ilyen vérhold tetrád történt: 1949/50 (Izrael állam megalapítása), 1967/68 (Kelet-Jeruzsálem meghódítása) és 2014/15 (Trump amerikai elnökjelölése: Izrael igazi barátja). Bibliai versek: Jóel 3:4; ApCsel 2:20; Jelenések 6:12.

Juni 16

TRUMP JELÖLÉSE AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK ELNÖKÉVÉ

TRUMP JELÖLÉSE AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK ELNÖKÉVÉ

Donald J. Trump üzletember bejelenti New York-ban az elnökjelöltségét. Itt megalkotta a „MAKE AMERICA GREAT AGAIN“ kampány szlogenjét. Amerikának ismét nagynak és hatalmasnak kell lennie, hogy békét teremtsen a Közel-Keleten. Mert Dániel 9:27 azt mondja: „És hatalmmal szövetséget köt sokakkal egy hétre …“

1967
Juni 10

KELET-JERUZSÁLEM MEGHÓDÍTÁSA

KELET-JERUZSÁLEM MEGHÓDÍTÁSA

Az 1967 június 5-10. közötti hatnapos háborúban az izraeli hadsereg meghódította Kelet-Jeruzsálemet. A prófécia teljesítése: „Kard éle által hullanak el, és az összes nemzetek közé fogságra viszik őket. Jeruzsálemet a nemzetek fogják tapodni, míg csak a nemzetekre kiszabott időszakok el nem telnek.“ (Lukács 21:24)

1948
Mai 14

IZRAEL ÁLLAMALAPÍTÁSA

IZRAEL ÁLLAMALAPÍTÁSA

Izrael állam megalakul. A prófécia teljesítése: „A fügefától tanuljátok el ezt a példázatot! Ha a fügefa ága kizsendül és levelek hajtanak ki rajta, tudjátok, hogy közel a nyár.“ (Máté 24:32)

Itt található azoknak a jeleknek áttekintése, amelyek Krisztus második eljövetelét hirdetik.

WordPress Cookie Hinweis von Real Cookie Banner