Béke Izrael és az Emírségek között

2020. augusztus 13-án Trump elnök és közel-keleti csapata megtette a következő lépést a közel-keleti békeszerződés felé. Izrael és az Egyesült Arab Emírségek Trump közvetítésével békeszerződést írtak alá, amely lezárja az Izrael és az Emírségek közötti politikai kapcsolat teljes normalizálását. Ezt a békeszerződést a januárban bemutatott „Peace to Prosperity“ terv részleges teljesítésének kell tekinteni. Maga Trump elnök a Twitteren jelentette be a szerződés megkötését:

Daniel próféta ilyen békeszövetségről beszél:

“És hatalom által szövetséget köt sokakkal egy hétre. A hét közepén pedig véget vet a véres- és az ételaldozatoknak, és a pusztító utálatossága a szentélyben fog állni, amíg a végleges pusztulás, amely el van döntve, rászakad a pusztítóra.”

A 2020. augusztus 13-án megkötött békeszerződés kapcsán az alábbi pontok különösen fontosak:

  • “Hatalmon:” A bejelentés hangsúlyozta, hogy Izrael és az Emírések közötti békeszerződés az elnök „maximális nyomáskampányának“ eredménye. Ez pontosan megfelel Dániel 9:27-nek, amely szerint a szövetség „hatalom keresztül“ lesz kötve.
  • “Sokakkal:” Az Emírségekkel kötött szerződés csak az első a többi szerződés között. Más arab országok már bejelentettek hasonló tárgyalásokat Izrael és az USA-val. Tehát a szövetség valóban sok nemzettel van, ahogy Daniel mondta.
  • Az imádat: A szerződés szövege (angolról lefordítva) így szól: „Amint a Béke víziójában kifejtve, minden békességben jövő muszlim látogathatja az Al-Aqsa mecsetet és imádkozhat ott, és Jeruzsálem többi szent helyének nyitva kell maradnia békés hívőknek minden vallásból.” Ez már azt mutatja, hogy végül a zsidók áldozatairól lesz szó, amelyekről Dániel beszélt.

További békeszerződések fognak követni a következő hetekben. Tehát nem sokkal később jön létre egy szerződés, amely lehetővé teszi a zsidóknak az áldozatokat a Templom-hegyen. Akkor három és fél év lesz az Isten haragjának nagy napjáig. Az első gyümölcsök elragadtatása röviden előtte lesz. Készüljünk fel!

Megfelelő videók a témáról:

WordPress Cookie Hinweis von Real Cookie Banner