Irodalmak

Füzetek:

Cím:Leírás:
A lélek és a szellem szétválasztása (PDF) (76 KB)Alapvető szó a hívőknek, a lélek és a szellem megkülönböztetéséhez. Ennek a különbségnek megismerése a szellemi növekedés előfeltétele. Sajnos a széles körben elterjedt magyar Biblia fordítások megnehezítik ennek a különbségnek felismerését, mert mind a lelket, mind a szellemet egyaránt fordítják.
Az igazi imádat (PDF) (99 KB) (Új)Megmutatja az Istennek tetsző imádat gyakorlati megvalósítását. Ez a szó különösen fontos és hasznos a hívők felkészítéséhez Krisztus visszatérésére.
Drága vagy neki (PDF) (65 KB)Jó hír a hitetlenek számára Lukács 15:1-10-ből.
Élvezd az isteni életet – az élet fája (PDF) (77 KB)Isten szavának csodálatos felfedezését mutatja be az ember számára táplálékként, amelyen keresztül Isten életét kapja meg.
Krisztus – a mi életünk (PDF) (144 KB)Leírja, hogyan élhetjük meg Krisztust életünkként, és hogyan szabadulhatunk meg a fáradozáunktól, saját eröböl utánozni Őt.
Üdvösség hit és bemerítkezés által (PDF) (87 KB) (Új)Megmutatja a bemerítkezés fontosságát a megváltásért, és azt a valóságot, amelyet rajta keresztül tapasztaljuk meg.

Könyvek:

Cím:Leírás:
A gyülekezetek – Bukás és visszatérés (PDF) (4,52 MB)Leírja a Jelenések 2. és 3. fejezetének prófétai jelentését az egyház fejlődésének szempontjából. Ezáltal az Úr megmutatja nekünk, mit kell legyőznünk ma, hogy megkapja azt a gyülekezetet, amelyre vágyakozik.
A normális keresztény élet (PDF) (7,87 MB)Leírja a Krisztus keresztjének jelentését, és praktikussá teszi azt a hívő mindennapi tapasztalatai számára.
Krisztus minden szellemi javak összesége (PDF) (3,01 MB)Megmutatja Krisztus gazdagságát, amelyet Isten minden gyermeke megkap és élvezhet.
Szabadulás (PDF) (2,19 MB)Ez a könyv a rómaiak 6-7. fejezetének szavával foglalkozik, és segítséget nyújt a hívőknek a bűn és halál legyőzésében.

További irások elkészités alatt állnak.

WordPress Cookie Hinweis von Real Cookie Banner