IMPRESSZUM

Információ § 5 TMG szerint:

Zoltan Ross
Wolfmahdenstr. 46
70563 Stuttgart
Németország

Felelősség kizárása:

Felelősség a tartalomért

Oldalaink tartalmát nagy gondossággal hoztuk létre. Nem garantálhatjuk azonban, hogy a tartalom helyes, teljes és naprakész. Szolgáltatóként felelősek vagyunk az ezen oldalak saját tartalmáért, a TMG 7. §-ának 1. bekezdésével összhangban. A TMG 8–10. §-a szerint mi, szolgáltatóként, nem vagyunk kötelesek továbbított vagy tárolt külső információkat figyelemmel kísérni, vagy kivizsgálni körülményeket, amelyek illegális tevékenységet jeleznek. Az általános jogszabályok szerinti információk felhasználásának eltávolítására vagy megakadályozására vonatkozó kötelezettségek ettöl érintetlenül maradnak. Egy erre vonatkozó felelősség csak a tudás időpontjától lehetséges, amikor megtudunk egy adott jogsértést. Amint megtudjuk az ilyen jogsértéseket, azonnal eltávolítjuk az említett tartalmat.

Felelősség a linkekért

Honlapunk harmadik felek külső weboldalaira mutató linkeket tartalmaz. Nincsen ellenőrzési lehetőségünk ezen külső webhelyek tartalma felett. A hivatkozott oldalak üzemeltetői kizárólagos felelősséget vállalnak e webhelyek tartalmáért. A linkelt oldalakon lehetséges jogsértéseket ellenőrizték a link létrehozásakor. A linkelt oldalak nem tartalmaztak illegális tartalmat a linkek létrehozásakor. A hivatkozott oldalak tartalmának folyamatos nyomonkövetése csak jogsértés egyértelmű gyanúja esetén lehetséges. Az illegális tartalmat felfedő webhelyekre mutató linkek azonnal eltávolításra kerülnek.

Szerzői jog

Az oldalak tartalmára és a weboldal üzemeltetője által készített munkáira a német szerzői jogi törvény vonatkozik. A sokszorosításhoz, szerkesztéshez, terjesztéshez és a szerzői jogi törvény keretein kívüli bármilyen felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásbeli hozzájárulása szükséges. Az oldal letöltése és másolata csak magán, nem kereskedelmi használatra engedélyezett. Amennyiben az oldal tartalmát nem az üzemeltető készítette, a harmadik felek szerzői jogait tiszteletben tartják. Különösen a harmadik felek tartalmát jelölik meg ilyenként. Ha ennek ellenére tudomást szerez a szerzői jogok megsértéséről, kérjük, ossza meg velünk. Amint megtudjuk a jogsértéseket, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmat.

WordPress Cookie Hinweis von Real Cookie Banner